Design by Sri 

Type: Corporate/Event's Posters





Celebrity Fitness, my current routine.

Tuesday, January 24, 2012

Instead of doing nothing dekat rumah, i decided to go workout again. I don't plan to take design orders this holiday but i dont know lah maybe yes maybe no. But whats for sure is I just nak relax je cuti ni. I used to have a quite good endurance level but I realise that sejak stop Karate (since i enter ed university), my metabolism went down, so does stamina. Dekat Kuantan tu rajin je Fikah ajak jogging tapi haremmm nak ikut sbb malas lebih menguasai diri. Apa je yang I buat? Jalan kaki pi class? kalau jalan tu berapa jelah lemak yang terbakar. Entah2 tak bakar langsung. Cycling? Haa yang tu pun boleh kira dengan jari je. 

Me and my sister are the member of Celebrity Fitness Gym and kitorang pergi yang paling dekat dengan rumah je, dekat Wangsa Walk Mall, 8 minutes from home.


Google's



Mine

1st station: Treadmill, 2.14 km.


2nd station: Elliptical trainer, 800 metres done. I is lazy.


Lepas turun dari elliptical traine, nyaris nak terhantuk cermin masa berjalan sebab kaki lembik. nyaris ok nyaris. Ni la dia orang dah lama tak bersenam shame on you Sri, shame. Sampai ada Brah (Baca: brader) badan ketak-ketak tengah angkat besi cover gelak tengok jalan tak stabil fine lah gelak lah.


Harap-harap boleh terus rajin sampai masuk kuantan balik. okbai!






Latest Webdesign Work: Ninabobo Handmade

Monday, January 23, 2012




Type: Blogshop Full Re-built 










or View my portfolio for other designs.



#Ehem 6: Nana

Thursday, January 5, 2012



My comot muchkin


According to Mama, my lil cousie (Nana) has been staying at our place for 3 weeks already. Taknak balik rumah mak dia (my maksu).  Wow thats unusual for 2 years old child untuk tidak tidur dengan mak sendiri for 3 weeks. And bila mama hantar dia balik rumah dia, this conversation happened:


Maksu: Kesian dekat Ibu kene tido sorang-sorang. Nana taknak tido ngan Ibu dah. Nanti Ibu nak tido dengan siapa?"


Nana: Ayah kan ade.


-_____-"