The room im living.

Friday, May 25, 2012

I told fikah that i will only blog on Tueday. WTF harini Jumaat kot. So u get my point? Plan failed. 

Few days back, we found out the new-room-listing untuk next semester. (Kitorang kene tukar bilik every 2 academic years). Jadi untuk this coming 3rd year , Alhamdulillah I'm still in the same room with Sue, kak ti and Amal. wehuuu! 

This is what you see every time u open the door :)


The new room yang kitorang bakal pindah ni, i heard the connection is okay. Alhamdulillah. We dont have spend extra to pay the broadband bill. I'm delighted with everything. As long as they 'Jabatan Hostel' doesnt change my roomies, then im one little happy kid. Four of us developed a very strong bond, even with our neighbours. Best thing is, our neighbours for next semester will be the same as well. Double fun! 


Comments (6)

On May 25, 2012 at 1:23 PM , saharinasaharudin said...

sama la.kat uia gombak pun certain blik je dpt wifi.huuu.

gud luck for ur exam! :D

 
On May 25, 2012 at 2:48 PM , Laila Mahfol said...

Good luck :)

 
On May 25, 2012 at 7:21 PM , syakey said...

mmg berat hati nak tinggal bilik yg port dah cukup cantik dah.

woah. xm ahad. hr cuti kott tu. anyways, all the best! ;)

 
On May 30, 2012 at 3:44 PM , NadyaBubble said...

Bestnya bilik dekat dengan masjid !

 
On May 31, 2012 at 10:14 PM , Mar said...

setuju ngan saharinasahrudin,..wireless kt gombak ni pon always prob~~

 
On June 4, 2012 at 1:38 PM , cimöt said...

tu masjid baru tu kan?