Birthday #2: Turn 22 on 22!

Saturday, April 28, 2012

Malam tu, believe it or not i was alone, reading my friend's blog. Wasnt looking at the clock at all. Countdown lagi lah tidak. But i knew la dah lewat malam. Sue pulak takde. Bosan to the max.

Suddenly pintu bilik bukak and my room light was OFF. All i can see was my laptop's screen light dengan lilin2 dan muka2 familiar. "Happy birthday to you!" "Happy birthday to you!"..... Ceh kejadah rupanya diorang bukan buat assignment pun! Bajet buat assignment sebab tu I kene tinggal sorang dalam bilik. hahaha but they're so cute! Siap bawak belon-belon and party props lagi kelass sangat nasib baik programme manager tak bawak party hat je haa.


when u're in the hostel and didnt wear proper attire :P



It was really a surprise because I was super sleepy that time. I tak expect anything because all of us was really tired disebabkan pagi tu we went hiking so mesti semua orang dah krohh krohh tidur. And i wasnt expecting surprises from roomate either memandangkan dia dah buat 'birthday treasure hunt' yang berlokasi di our bilik sendiri as early as friday night eventhough my birthday is on sunday. Comel gila main "sila cari hadiah tersembunyi" dibilik sendiri hahaha. 

























Ni semua muka hyper buat bising tengah malam dalam hostel. Takboleh nak comel lagi ke? Thanks babes, love you guys! 











Comments (12)

On April 28, 2012 at 6:31 PM , Umar said...

Nice picture! Happy belated birthday!

 
On April 28, 2012 at 6:57 PM , amirah said...

Happy belated birthday, girl! :)

 
On April 28, 2012 at 8:56 PM , Rui said...

siap ada treasure hunt lagi...

 
On April 28, 2012 at 9:14 PM , a's said...

makcik-makcik sangat muka-muka dekat gambar bawah tu.hahaha

 
On April 28, 2012 at 10:38 PM , azalia hjsalleh said...

cantiknya gambar
indah betul moment tu =))

 
On April 29, 2012 at 12:40 AM , snf said...

happy birthday!kawan kawan mmg the best lah kan. they are our happiness:-)

 
On April 29, 2012 at 8:16 AM , Izwanie Halim said...

happy bdao comel ! first time here. dah lame bace blog sis :D

 
On April 30, 2012 at 2:37 AM , nashfahrenheit said...

part kehilangan dirty prank tu yg xbest tu. but well, i'm not in the position to say that coz me myself ran from it, and saved! haha..

 
On April 30, 2012 at 6:30 PM , Fatinnadiah said...

wah..akak...gile ar..1st of all SLMT HARI LAHIR!!!

jeles dpt kwn yg mcm tu..nk tnya knp bilik akk sorg? bukan ke akk dok asrama?

 
On April 30, 2012 at 7:42 PM , sri said...

Umar: thank you umar! :DD

amirah: thank u dear amirah :DD


Rui: hahaha next entry next entry :P


a's : especially muka i. makcik habis haha.



azalia hjsalleh: mekasih dear.. kenangan hihi :DD


snf : thank you! :D yes appreciate our friends hehe :DD


Izwanie Halim: thank you comel! and thank you for reading ^^,


nashfahrenheit: hahah i'm always the 1 who prank them, lucky me they didnt revenge hahaha


Fatinnadiah: thank you syg!! :DD
asrama untuk degree student kat uia, setiap student ada bilik sendiri.. :))

 
On May 1, 2012 at 11:43 AM , NadyaBubble said...

Happy belated birthday :D

 
On May 4, 2012 at 10:33 PM , syakey said...

sgt sweet! gamba sgt comel!! ;D