Ehem #7 : Childhood Breakfast

Saturday, March 31, 2012





Gombak, March '12


When I was little my must have cereal was Koko Crunch. Kalau bukan Koko Crunch, its gotta be Honey Stars or Trix. Tapi sekarang bila dah besar kalau beli cereal nak pilih yang oat cereal je. Kalau boleh pilih yang ada tulis 'sugar free' or 'fitness diet' yadaa yadaa. Bajet nak jaga kesihatan. Bajet jela tapi.

Nampak sangat sekarang dah gemuk sebab tu pulun beli cereal diet tapi tak kurus kurus jugak.


Anyway, whats your favourite cereal? 




Comments (9)

On March 31, 2012 at 11:11 AM , hazirah said...

honey gold!

 
On March 31, 2012 at 11:17 AM , saharinasaharudin said...

same!i love koko crunch too.maniss sedapp.mkn cmtu je pun okay ;)

 
On March 31, 2012 at 12:20 PM , aneff.marhfiz said...

suka beras ! eh ?

 
On March 31, 2012 at 2:10 PM , sri said...

hazirah: i love honeygold too!

Saharina: slalu sgt ngapp mcm tu eheee...

aneff: hahaha boleh2 beras pun boleh.. :P

 
On April 1, 2012 at 12:24 AM , 'Aqilah Mazalan said...
This comment has been removed by the author.
 
On April 1, 2012 at 12:24 AM , 'Aqilah Mazalan said...

Trix! :D

 
On April 1, 2012 at 9:11 AM , Ana Farhana said...

lama xmkn..sdapnyee

 
On April 1, 2012 at 9:17 PM , Fatinnadiah said...

koko crunch kalau beli memang tak pernah tak habis...kalau cornflakes jarang pulak nak habis..dulu time kecik2 selalu berebut dgn abang n along..huhuhu..sekarang pun sama jugak..tapi dah ada duit sendiri,beli sorok dalam bilik..hahaha...pandai x?

 
On April 2, 2012 at 9:49 PM , Wawa Tasliman said...

my favo too.. milo crunch pun best!.. mix with HL milk.. lagi sedapp..