Lots of love's breakfast!

Monday, March 26, 2012

Gombak, march '12


Its monday morning! Mama kejutkan mintak tolong siapkan breakfast untuk Mimie. So i prepared yang paling malas, yakni Egg Toast. Kalau nak lagi malas maka ianya Toast dengan Nutella. Yang tu memang dah malas habis dah tu. Lepastu bancuh Milo/Susu untuk dia. Tengok la Mimie nak minum apa haritu. Tapi biasanya dia akan pilih Susu Coklat DutchLady. Tehehee maksudnya lagi senang kerja sebab takpayah bancuh, just keluarkan dari fridge dan siap. 

Mimie asked, "Kak Ona, harini ni kita breakfast apa?"
"Toast telur"
"hari hari sama"

Vah vah vah vah bertuah punya budak.



Garlic Spread Toast + Cheesedale Cheese + Egg

Sila tambah Beef/Chicken Patty kalau taknak boring. Nahas mimie kalau dia cakap toast ni sama lagi.

NYEAHAHA






Comments (16)

On March 26, 2012 at 11:29 AM , Rui said...

adeh.. tengah lapar ni

 
On March 26, 2012 at 11:35 AM , Zac Rega said...

Nak nak nak!! Sedap :3

 
On March 26, 2012 at 11:46 AM , bodo123 said...

dafuq did i just see... make me hungry liao... hahaha

 
On March 26, 2012 at 11:56 AM , Jongkang dan Jongket(^_^) said...

meriah rotii ko

 
On March 26, 2012 at 12:48 PM , Amie. said...

awh comelnye roti tu. mesti sedap gak. hehe :)

 
On March 26, 2012 at 1:14 PM , Miss Red said...

sangat comellllllllllllllllllllll..creatif and perfect match..^_^

 
On March 26, 2012 at 1:49 PM , 'Aqilah Mazalan said...

kemain ah, love2 bg roti tuh :D

 
On March 26, 2012 at 2:09 PM , izuddinrahim said...

untunglah kreatip, boleh buat camtu. ahahaha. pasni buat dekat kuih cek mek plop deh? hahaha

 
On March 26, 2012 at 2:32 PM , azalia hjsalleh said...

i loike it !
simple but nampak sgt sedap
creative plak tu

 
On March 26, 2012 at 10:24 PM , NadyaBubble said...

Omey sangat, haha :D

 
On March 27, 2012 at 10:11 AM , sri said...

Rui : kalau lapar buat skrg. hehhe :P


Zac Rega : amik amik amik hahaha


bodo123 : ni mesti kes belum makan lagi kan? gi makan byk2 hahaha


Jongkang dan Jongket : meriah aku jahhh.. :DD


Amie. : sedapp hehehhe :P


Miss Red : hahaha sila cuba di rumah kikiki..


'Aqilah Mazalan : love love romantic kan.. hahha padahal buat utk adik :P


izuddinrahim : kalau cekmekmolek buat mcm tu habis bocor isi dia pokdeng :P


azalia hjsalleh : thanks heheheh u pandai masak!


NadyaBubble : bila nak buat utk saye? hhihihi

 
On March 28, 2012 at 4:44 PM , diera_nadiera ulalaaa~ said...

cantiknya. sweet sgt. nak jugak,boleh? =)

jom ramai2 singgah blog diera =)

http://dieranadieraulalaaa.blogspot.com/
diera dah follow awk..
follow dier balek boleh? =) ngeeee~

 
On March 29, 2012 at 12:43 AM , Cik NurulZaty said...

srii..i want tooo! haha

 
On March 30, 2012 at 12:59 AM , GKA said...

siap ada love ag tuh

 
On April 2, 2012 at 9:51 PM , Wawa Tasliman said...

roti bakar 1.. :)

 
On June 27, 2012 at 4:47 PM , syakey said...

love it! ;)