courtesy of this


A human body can bear only up to 45 del (unit) of pain. But at the time of giving birth, a woman feels up to 57 del (unit) of pain. This is similar to twenty bones getting fracture at a time.

Love our mother, the most beautiful person on this earth, our best critic, yet our strongest supporter.


Beautiful


Actually sepanjang mengajar dekat sana, yang paling entertaining was bila ajar budak darjah 1. I'm teaching darjah 1 kelas pagi. Siang and petang ajar darjah 4, 5, 6. Kelas darjah 1 macam relax sikit. Darjah 1 best sebab kelakar tapi diorang tak sedar yang diorang tu kelakar. 

Tak padan dengan darjah 1 dah ada crush crush. Cikgu pun kalah. Ada yang sengaja nak kene denda sekali dengan kekasih hati dia. Yang takboleh tahan gelak bila tanya dia:

"Kenapa you nak kene denda sama dengan dia? U suka dia ke?"


"Saya suka dia."



-______-"



Xiu Qing



Part 1 Video

Part last-last video gelak sampai sekarang.

*SILA CLICK/ON Annotation (speech bubble) untuk translation.


*Memang kene garang. Cikgu yang baik hati (pengsan) pun akan evolve jadi garang after 3 days.*





TRANSCOMER. -____-"