Dah lama tak update pasal tuisyen center kan?

Dekat sini pelajar ranging from darjah 1 until form3. Yang form-form tu dah matang sikit so takpelah. Ni yang mengada nak bercinta semua ni student darjah tiga. Yang tak boleh tahan kalau abang dia sendiri bercinta dengan bestfriend dia punya kakak. dia pula bercinta dengan bestfriend dia punya adik. Satu kerabat dia tuition sana haha. 

Diorang ni hardcore jugak, Macam dekat sini. Kadang-kadang sengaja nak kene denda sekali with their crush. Jangan comel sangat boleh tak. Best chat dengan dengan diorang walaupun kadang-kadang annoying paksa cikgu dengar cerita anak anjing dia beranak -_-"

5bulan cuti tu was totally a life changing experience. I still remember one day I cakap 'cikgu sakit kaki harini, semalam terseliuh'. Lepastu, bila nak berdiri nak jalan, diorang cepat-cepat datang berebut nak papah. "Biar saya yang papah Miss Sri! Kesian dia".

Terharu.

Student yang I closest with mostly darjah 3 dengan darjah 1. Tahap menangis-nangis luahkan perasaan. Yang pernah kene marah sampai nangis pun tetibe jadi rapat. Ada yang lepas sikat rambut pulun tour satu pusat tuition cari mintak tolong tocangkan. Nak terharu kali ke dua. :')


Zhi Ling's


Chian Ni's:



And few days before Miss Sri ni berhenti kerja, I speed up class sikit nak habiskan latihan diorang. Masa tengah mengajar tertinggal note kat office. Jadi turun pergi amik sekejap.

Naik-naik kelas balik je..



Sejak bila tah jadi Mrs? 

Sobs.. nak terharu kali ke-tiga! I love you too :'(



Comments (7)

On October 24, 2011 at 4:05 PM , fikah mus said...

"I love you, Mrs Sri"
Hahaha.
EPIC!!

 
On October 24, 2011 at 4:12 PM , hazirah said...

comel tocang ko buat

 
On October 24, 2011 at 4:56 PM , Pearl Kaz said...

OMG! so adorable la those kids!! haha... and u have such a cute and young face diorg boleh panggil mrs pule.. hahaha..

 
On October 24, 2011 at 5:40 PM , saharinasaharudin said...

alahai,comels la kids ni.pndai amek ati kan ;)

 
On October 24, 2011 at 8:19 PM , kembatolo™ said...

nak tulis macam budak tu bolehhhh? *wink maya karin. HAHA !

 
On October 25, 2011 at 12:59 AM , Galaxy said...

nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

 
On October 29, 2011 at 9:53 AM , LittleGurl said...

yeah! comel gila!