Transformer 3: Dark of the Moon

Sunday, July 10, 2011


Me, Aisya and Wesha went to watch Transformer tapi ended up Aisya sorang je yang stay until the last minutes of that movie. I was so bored and sampai tahap kesabaran melampaui batas and terjerit "jom keluar dari sini?" to these girls. And we went out. Wesha je sebab rupanya dia pun bosan hahaha.

Went out from cinema to get out fav snowflakes while waiting for Aisya. Looks like snowflakes is more appealing than Transformer heh? :P



Comments (7)

On July 10, 2011 at 8:26 PM , Ayeem Jemain said...

terok sgt sampai keluar! haha. best je!

 
On July 10, 2011 at 8:43 PM , kembatolo™ said...

fuiyoo.. memang taley ajak r tengok cite robot pasni. -.-"

 
On July 10, 2011 at 9:05 PM , Cik NurulZaty said...

yea..me too.
masa tgk cite tu.
bosan gila
plus, masa tgk tu
3 org je dlm pnggung tu..haha
i, adik n spupu.
gilee bosan

i siap kluar masuk. duk kt luar..tpon org..haha. ~ yea. bosan. sbb mgkin lama sgt kot

 
On July 10, 2011 at 10:45 PM , ishiko said...

haha.. da tgk mggu lps.. scene yg mula2 tu sy suruh kwn lelaki ttp mata.. beliau ttp muka dgn cap, hik3

 
On July 10, 2011 at 10:54 PM , hazirah said...

weh aku pun rasa xbest gak, tp xsampai hati nk ckp xbest sbb semua org ckp macam best gila je -_-. tp part dorg ckp german ke apa kt club tu lawak

 
On July 11, 2011 at 1:38 AM , Afiq Sahidi said...

rugi betul keluar. best ape transformers. hahaha

 
On July 11, 2011 at 11:56 AM , makdara TERdiva said...

yaiii! baru pas tengok sabtu lepas..

its awesome!