#Ragam Tuition Centre [1]

Wednesday, June 15, 2011


Tuition center which Im currenty teaching in is located in Cheras. More specifically, Salak South. Maksudnya students here stay in  Salak South area juga.


Ada satu hari tu, masa tengah check homework diorang,


*conversation was originally in Chinese*

Me: Why didn't you do your homework?

Student: I didn't come to class last week.

Me: Why?

Student: I balik kampung.

Me: Where is your kampung?

Student: Salak South.

Me: -___-"



Oi Wu Zhe.

Currently one of my my favourite student sebab dia very dengar cakap.
Kalau suruh sleep, dia sleep. Kalau lepastu suruh bangun, dia tetap akan sleep sampai habis class.
-____-"



Comments (7)

On June 16, 2011 at 12:26 AM , kembatolo™ said...

ni ke budak comey tu? hahhaa.

 
On June 16, 2011 at 1:27 AM , GKA said...

hahaa...memang dgr ckp

 
On June 16, 2011 at 9:52 AM , Moumo said...

comel
rindu kt student i mse jd cikgu IT dlu kt fuutrekids,
i ngajar budak2 kt beacon house ngn sekolah

 
On June 17, 2011 at 12:56 AM , van der Rui said...

Haha.. memang patuh budak ni. Oi Wu Zhe.. macam mana nak tau nama tu laki atau perempuan? Ada hint? Rasanya dia ni perempuan.. betul?

*just curious*

 
On June 17, 2011 at 2:14 AM , Zizie Zizot. said...

TOO CUTE ! Comel je cakap kampung kat salak south haha.



Entri Terkini : Senarai Kanak-Kanak Popular.

 
On June 18, 2011 at 10:58 AM , cimOt said...

alahai sweetnye jd teacher...

 
On June 18, 2011 at 6:29 PM , suk said...

hai sri.
oh boleh cakap in mandarin eh. boleh ajar saya? haha